Home [stipendije] Somboled dodeljuje stipendije za postdiplomske studije u Francuskoj

Somboled dodeljuje stipendije za postdiplomske studije u Francuskoj

60
0

Grupa Lactalis logoVoleli biste da radite u prehrambenoj industriji? Želite da steknete međunarodno iskustvo i započnete karijeru u uspešnoj svetskoj kompaniji? Iskoristite priliku i prijavite se za program stipendija za postdiplomske studije u Francuskoj!

 

Kompanija Somboled, jedna od vodećih mlekara u Srbiji koja posluje u okviru francuske Lactalis grupe, poziva zainteresovane diplomce da se prijave za program stipendija postdiplomskih studija na fakultetu L’Ecole Supérieure d’ Agriculture (ESA) u Anžeu u Francuskoj. Program traje dve godine i realizuje se tokom školske 2016/2018. godine. Izabrani kandidati dobiće i plaćenu praksu u pokroviteljskoj kompaniji, kao i mogućnost zaposlenja u Somboledu po povratku u Srbiju.

Uslovi za prijavu:

  • završene ili završna godina četvorogodišnjih osnovnih studija ili Master studija na Tehnološkom (smer Prehrambena tehnologija), Poljoprivrednom ili Fakultetu veterinarske medicine

  • snažna motivacija za rad u mlekarskoj industriji

  • odlično znanje engleskog jezika (nivo B1)

  • otvorenost za upoznavanje nove kulture i jezika

  • sposobnost za prevazilaženje izazova i razvoj novih veština

Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji do 1. septembra 2016. godine imaju ispod 26 godina.

Ne brinite ukoliko ne znate francuski jezik, jer će za izabrane studente biti organizovan intenzivni kurs jezika u Francuskoj u trajanju od šest meseci. Svim polaznicima programa biće pokriveni troškovi puta, školarine i osiguranja.

Iskoristite šansu i prijavite se na linku http://olage.groupe-esa.com/, apliciranjem za Engineer-Master’s Degree – Sandwich Course: Company Sponsored Training Program. Rok za prijavu je 30. septembar 2015. godine, a za dodatne informacije koje se odnose na uslove, način prijavljivanja ili selekcije, možete poslati upit na mejl adresu posao@rs.lactalis.com.