Home [akcija] “Social Care” i “Global Host” Vas pozivaju da ugostite inostranog volontera tokom...

“Social Care” i “Global Host” Vas pozivaju da ugostite inostranog volontera tokom leta

56
0

gh coverOvog leta zainteresovani studenti imaju mogućnost da ugoste inostranog volontera na 3 ili 6 nedelja i dovedu svet u svoj dom.

’’Global Host’’ program sprovodi se u Srbiji već drugu godinu za redom i podrazumeva obezbeđivanje mesta za boravak studentima volonterima koji iz raznih zemalja sveta dolaze u našu zemlju na volontersku praksu. Do sada je u ovom programu učestvovalo više od 30 ljudi iz Srbije, gde su se upoznali sa više od 10 kultura i tradicija. Učesnici ovog programa imali su priliku da na jedan sasvim novi način upoznaju drugu kulturu, steknu vredna prijateljstva, kao i da usavrše jedan od stranih jezika.

 

“Social Care” projekat omogućava inostranim volonterima u Srbiji praktičan rad sa decom koji omogućava razvijanje kreativnosti, strpljenja i tolerancije, odgovornosti, sticanje novih veština i praktično iskustvo kroz različite kreativne radionice u osnovnim i srednjim školama. Ovom prilikom ohrabrujemo sve studente koji su zainteresovani za rad sa inostranim volonterima da ih ugoste u svoj dom i time doprinesu razvoju kulturološkog bogatstva pre svega sebe, ali i svojih ukućana.

Iskoristi ovo leto i volontiraj na ’’Social care’’ projektu, učestvuj u kreiranju radionica za decu sa autizmom sa volonterima iz inostranstva i ugosti nekog od njih.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se ovom prilikom prijave da u svoj dom ugoste studenta iz inostranstva na period od 3 ili 6 nedelja, a zauzvrat dobiju neprocenljivo iskustvo, nova znanja o različitim kulturama sveta, usavršavanje engleskog jezika, ali i šansu da odu na volontersku praksu u inostranstvo.

Ovog leta ne morate samo putovati da biste doživeli nešto novo. Dovedite svet u svoj dom!

Link za prijavu i više informacija: http://aiesec.org.rs/global-host/

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.