Home [treninzi] Intenzivni četvorodnevni trening – Uvod u istraživačko novinarstvo

Intenzivni četvorodnevni trening – Uvod u istraživačko novinarstvo

38
0

KONKURSCentar za antiautoritarne studije, u saradnji sa Centrom za istraživačko novinarstvo Srbije, Vas sa velikim zadovoljstvom obaveštava da je otvoren konkurs za intenzivni četvorodnevni trening Uvod u istraživačko novinarstvo koji će se održati od 18. do 21. maja u Beogradu. Trening je pre svega namenjen studentima novinarstva i komunikologije, ali i svim mladima, sa ili bez prethodnog novinarskog iskustva, zainteresovanim da steknu znanje i kontakte značajne za razvoj karijere u ovoj oblasti.

 

Sam trening će voditi profesionalni treneri iz Centra za istraživačko novinarstvo Srbije i obuhvatiće osnovna znanja i veštine neophodne za bavljenje istraživačkim novinarstvom poput osnovne terminologije, etičkih i profesionalnih standarda, podele rada, pronalaženja i pravilne upotrebe izvora informacija, kao i bavljenja konkretnim studijama slučaja.

Trening će se odvijati tokom celog dana od 18. do 21. maja i neophodno je učesnici prisustvuju sve vreme održavanja. Učesnicima koji ispune ovaj kriterijum i uspešno pohađaju celokupni trening će na kraju biti dodeljen sertifikat. Takođe, neophodno je da učesnici sa sobom ponesu računar koji će koristiti u toku obuke.

Konkurs je otvoren do 16. maja 2015. do ponoći i zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na sledećem linku: www.caas.rs