Home [njuz] Pronađite svog poštara koji vas šalje na volontersku praksu

Pronađite svog poštara koji vas šalje na volontersku praksu

52
0

10653776 700888626672851 222082997901123099 nGlobalni tržišni lider u logistici DHL je ove godine u Srbiji podržao Global Citizen program volonterskih praksi studentske organizacije AIESEC. DHL i AIESEC su partneri na globalnom nivou od 1996. godine sa ciljem da aktiviraju potencijal i liderstvo kod mladih ljudi i zajedno rade na njihovom usavršavanju kroz program stručnih praksi Global Talent. DHL je osim dosadašnje saradnje prepoznao i vrednost volonterskih praksi koje AIESEC organizuje i ovog leta pružio podršku mogućnosti koju mladi imaju da kroz svoje angažovanje i proaktivnost dožive svoje internacionalno iskustvo.

 

Ove nedelje u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Valjevu naići ćete na poštare koji su obučeni u DHL uniforme. Zastanite i recite poštaru svoje ime i prezime i možda se baš kod njega nalazi nešto adresirano na Vaše ime. Potražite poštara u svom gradu i saznajte šta kriju kod sebe, jer sve što se kod njih nalazi namenjeno je upravo Vama.

Za više informacija pronađite poštara u svom gradu ili posetite naš sajt .

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva, a studenti imaju prilike da rade na projektima iz tri oblasti: Culture, Social Entrepreneurship i Education. Rusija, Rumunija, Poljska, Turska, Brazil, Indija, Meksiko, Tunis i Egipat neke su od zemalja u kojima možete provesti 6 do 8 nedelja tokom leta 2015. volontirajući i radeći na svom ličnom usavršavanju, a sve što je potrebno da ispunite je da ste student, da imate do 29 godina, da imate nivo engleskog jezika b2 i želju za avanturom i nezaboravnim iskustvom.