Home [konkursi] KONKURS ZA NOVE ČLANOVE CEDEM-A

KONKURS ZA NOVE ČLANOVE CEDEM-A

47
0

11133803 959908480687452 2550293790173104942 nCentar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM)  kreće u potragu za novim članovima organizacionog tima! Za konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci i studenti osnovnih i master studija. Možete se prijaviti slanjem CV-a na naš email office@ngocedem.com. Obavezno naglasite u naslovu mejla za koji sektor se prijavljujete. Rok za prijavljivanje je četvrtak, 9.april (23:59 h).

 

Sektori za koje se možete prijaviti su:

SEKTOR ZA MARKETING: Svakodnevno uređivanje i ažuriranje društvenih mreža, promocija face to face, samo su neki od zadataka. Ovo je odlična prilika da pokažete svoju kreativnost i da naučite nove veštine poput pregovaranja, kao i to kako da korisniku na što bolji način prezentujete željeni sadržaj. Čekaju Vas kreativni mladi ljudi, spremni da zajedno sa Vama dosegnu više ciljeve. Upoznajte naš marketinški tim i shvatićete o čemu pričamo.

SEKTOR ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU: Ako ste kreativni i radoznali, spremni da stalno tražite nove načine, mesta i ljude sa namerom da našu organizaciju i projekte predstavite na pravi način, dobrodošli ste! Upoznajte ljude iz struke i kolege koje mogu da vam daju korisne savete iz ove oblasti. Možda imate ideju kako da bolje budemo predstavljeni u medijima, prezentujemo naše projekte i osmislimo naš javni nastup. Dajemo vam šansu da pokušate.

SEKTOR ZA LOGISTIKU: Da bi naša organizacija napredovala kao što je do sada činila, potrebni su joj ljudi koji će da brinu da sve protekne u redu, brinu da smo svi na broju, bave se protokolom, traže nove članove i trude se da obezbede sve što je potrebno za rad. Ako bi voleli da se bavite ovim, dobrodošli ste.

SEKTOR ZA KORPORATIVNE ODNOSE: Uspostavljanje saradnje sa različitim organizacijama, sastavljanje ponuda za sponzore i održavanje dobrih odnosa sa njima, jeste zanimljiv, ali odgovoran posao. Pruža Vam se prilika da pokušate, nešto naučite i procenite koliko Vam takav posao „leži“. Proverite koliko ste zaista snalažljivi u poslovnom okruženju.

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih osnovala je grupa mladih ljudi, koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu civilnog društva, sa željom da poboljša određene segmente u kojima je uočeno da se mladi sreću sa problemima koji im onemogućavaju normalan život u Srbiji. Iza osnivača CEDEM-a stoji veliki broj uspešno realizovanih projekata, pre svega u oblasti studentskog organizovanja, ali i u ostalim oblastima od značaja za mlade.