Home [konkursi] Konkurs pančevačkog informatora „Draft”

Konkurs pančevačkog informatora „Draft”

67
0

Draft 23 MediumVoliš da pišeš ili fotografišeš? Imaš između 15 i 30 godina? Želiš da radiš u omladinskom listu?

Konkurs pančevačkog informatora „Draft” prava je prilika za tebe!

„Draft” omladinski informator osnovala je grupa mladih novinara i fotografa koji su prošli kroz projekat „Info redakcija” i „ispekli” novinarski zanat radom na internet portalu „Omnibus”. S idejom da svoj rad podignu na viši nivo pokrenuli su „Draft” magazin, glasilo namenjeno mladima i onima koji se tako osećaju.

 

Kao i „Omnibus”, i „Draft” prati kulturna dešavanja, prilike za volontiranje, učenje, razvoj i aktivizam u Pančevu i zemlji. Od jeseni 2013. kada je osnovan, objavljeno je devet brojeva informatora, a deseti je u pripremi. S željom da prošire redakciju i u deseti broj uđu s većom ekipom, Draftovci raspisuju konkurs za novinare i fotografe.

Ukoliko si iz Pančeva, starosti između 15 i 30 godina i želiš da se oprobaš u novinarskom ili fotografskom poslu, preuzmi formular, popuni ga i pošalji na mail draftredakcija@gmail.com ili u inbox Facebook stranice „Draft omladinski informator” s naznakom „Za konkurs”.

Prijavu možeš poslati do 6. aprila. Više informacija i formulare pronađi na FB event-u: https://www.facebook.com/events/736867593078541/