Home [njuz] Festival marketinga “FONklame“

Festival marketinga “FONklame“

44
0

FONklame logoKako su reklame najupečatljiviji deo svih kampanja i tiču se najvećeg broja ljudi, vremenom postaju svojevrsan oblik umetnosti u kojoj se kreativnost, domišlljatost, inovativnost i dopadljivost poigravaju sa ljudskom psihologijom. Mnogo rada stane u nekoliko sekundi ili minuta koji se plasiraju javnosti.

 

S obzirom na to da su tvorevine mnogo kompleksnije nego što izgledaju, studenti Fakulteta organizacionih nauka, okupljenih oko studentske organizacije FON-ov centar za razvoj karijere, se već osmu godinu zaredom bave ovim fenomenom kroz projekat pod nazivom FONklame, čime svojim kolegama predstavljaju svet marketinga i advertajzinga iz druge perspektive.

Ovaj projekat nosi obeležja festivala marketinga jer se sastoji iz više segmenata, od kojih je prvi Zabavni – veče reklama, koji se održava 19. marta u Cineplexx bioskopu u TC Ušće.

Čitav sat puštaće se najbolje reklame iz prethodne godine, gost iznenađenja će upotpuniti zabavu, a novac od prodatih ulaznica je namenjen fondaciji Novog Beograda – Budi human.

Drugi segment festivala je Konkursni. Vaš zadatak je da iz omiljene reklame izdvojite najzanimljiviji trenutak koji je sam po sebi priča, čime biste se i vi oprobali kao umetnik. Nagrada za najupečatljiviji isečak reklame je putovanje koje dodeljuje Puzzle group.

Prijave za konkursni deo su otvorene, slike možete poslati do 13. marta.

O detaljima konkursa, načinu prijave za učešće na festivalu i o preostalim segmentima festivala (Edukativni, Takmičarski, Humanitarni) možete saznati na sajtu www.fonovcentar.rs.

Budite u toku sa projektom prateći i facebook stranicu FONklame i FON-ov centar za razvoj karijere, kao i twitter nalog FONklame.