Home [akcija] #StudentskiDavos

#StudentskiDavos

62
0

Logo sppfForum ima za cilj podizanje svesti mladih o značaju prelaska iz službeničkog u preduzetničko društvo, pokretanje procesa usklađivanja sistema visokog obrazovanja sa potrebama tržišta rada, ali i da pokrene diskusiju o podizanju nivoa privredne saradnje između mladih u regionu, kao i o mogućnosti veće regionalne saradnje.

Svoje učešće na forumu su potvrdili predsednica Vlade Repubile Srpske Željka Cvijanović , predstavnici Vlade Republike Srbije, potpredsednik Narodne skupštine prof. dr Vladimir Marinković, predstavnici Ministarstva privrede, Ministarstva omladine i sporta, ambasade Maroka, profesori Fakulteta političkih nauka i Ekonomskog fakulteta, predstavnici kompanija Delhaizi, Atlantik Group, Limundo. Što se tiče fakulteta, do sada su svoje učešće potvrdili Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet političkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Biološki fakultet, Tehnološko metalurški fakultet i DIF.

Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a pisanu podršku projektu dali su i Ministarstvo omladine i sporta kao i potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, prof. dr Vladimir Marinković.

Cena kotizacije: 2000 dinara

U cenu su uračunate sledeće stavke:
– Kompletan materijal (fascikle, blokčići, hemijske…)
– Ručak (oba dana)
– Koktel
– Sertifikat za učešće na forumu

Ukoliko želite da se prijavite ili imate dodatnih pitanja obratite nam se putem email-a na: office@ngocedem.com