Home [njuz] Registruj se Zagrevanje u Beogradu i priključi se Akademiji Investement Ready!

Registruj se Zagrevanje u Beogradu i priključi se Akademiji Investement Ready!

34
0


zagrevanjeimpactImpact Hub Belgrade u saradnji sa programom Investment-Ready (http://j.mp/1zPCNoS) organizuje 26.02.2015. radionicu Zagrevanja u Beogradu, u Makedonskoj 21. Jednodnevna radionica Zagrevanja u Beogradu okupiće start-up preduzeća iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore, koja svojim poslovanjem žele da ostvare uticaj od šireg značaja . Ujedno, to će biti i prilika da se upoznate sa partnerima i investitorima koji su spremni da ulože u poduhvate od šireg značaja (uključujući i predstavnike Boston Consulting Group i TONIIC Network), da porazgovarate sa potencijalnim mentorima programa i da saznate više o mogućoj podršci.


Nakon radionice Zagrevanja u Beogradu, odabrani učesnici će dobiti priliku da se prijave na Investment-Ready Academy gde se tokom naredna tri meseca pohađa program (e-learning u kombinaciji sa mentorstvom u Beču, u periodu od marta do juna 2015). Završni dan Investment Ready Akademije ujedno je i prilika da se najbolji učesnici predstave ispred investitora iz celog sveta tokom foruma CEE Impact Day (http://j.mp/1vqgHb2).

Požuri sa registracijom do 10.02.2015. i iskoristi “early-bird” specijalne popuste tako što ćeš popuniti Prijavu za radionicu Zagrevanja u Beogradu za Investment Ready Program ovde http://j.mp/1DBi85B