Home [treninzi] Konkurs za leadership forum

Konkurs za leadership forum

54
0

djitra3Organizacija Evropski Studenti Za Slobodu u saradnji sa Libertarijanskim klubom – Libek raspisuju konkurs za sve zainteresovane studente i učenike završne godine srednjih škola u Srbiji za učešće u prvom ESFL leadership forumu u Srbiji.

 

Koji če se održati 07.02.2015. u prostorijama Libertarijanskog kluba – Libek. Za sve studente državnih ili privatnih univerziteta u Srbiji koji žele da postanu deo međunarodne mreže Studenata za slobodu. Ukoliko imate motivaciju da širite ideje liberalizma putem edukativnih programa, organizujete regionalne konferencije, javne debate i seminare, Evropski Studenti Za Slobodu su tu da vam pomognu u svakom koraku. Tražimo svesne i aktivne mlade građane sa liderskim potencijalom za širenje ideja slobodnog tržišta i individualnih sloboda u Srbiji.

 

Tokom jednodnevnog leadership foruma na srpskom jeziku uvešćemo vas u osnove liberalizma, ekonomije, vođenja organizacije, event menadžmenta, PR-a i marketinga sa ekspertima iz ovih oblasti kroz tri predavanja i dve radionice. Nakon završetka programa planirana je večera za polaznike i predavače u restoranu Monument u radi boljeg upoznavanja.

 

Svi polaznici leadership foruma dobiće besplatne knjige, materijale i sertifikat o pohađanju. Mesta su ograničena i konkurs je otvoren do 04. februara 2015.

 

Fromular za prijavu

 

 

ESFL je mrža studentskih organizacija širom Evrope kojoj je cilj razvijanje svesti studenata o građanskim pravima i slobodama, podsticanje građanskog osamostaljivanja i tržišne liberacije i dalje razvijanje akademskog interesa za političku teoriju.

 

Za sva pitanja u vezi leadership foruma kontaktirajte lokalnu kordinatorku Evropskih Studenata Za Slobodu, Anu Jakšić, na telefon: 061-670-5875 ili na mejl: ajaksic@studentsforliberty.org

 

Više informacija o Evropskim Studentima Za Slobodu možete naći na sajtu i facebook stranici:

 

http://studentsforliberty.org/europe/

 

https://www.facebook.com/EuropeSFL