Home [konkursi] Kreativno mentorstvo

Kreativno mentorstvo

27
0

logokm„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture. Program promoviše mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.
Tokom godina želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanog na kreativnosti, znanju i međusobnoj saradnji.

 

KREATIVNO MENTORSTVO 2014 – 2015

Drugi ciklus programa trajaće od januara do decembra 2015. godine i omogućiće da 15 budućih lidera u oblasti kulture: umetnosti, kulturnog nasleđa, kreativnih industrija, obrazovanja kroz kulturu, menadžmenta kulture, kulturne politike, aktivizma kroz umetnost i kulturu, komunikacija i drugim srodnim oblastima iz svih delova Srbije – mentija, ima jednogodišnju podršku mentora, dokazanih profesionalaca, koje „Kreativno mentorstvo“ bira u odnosu na potrebe, ciljeve i izazove koje mentiji navedu u prijavama.

Preciznije informacije o stukturi i aktivnostima programa, kao i propozicijama za učešće pogledati u tekstu konkursa.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresovani za učešće u programu treba da se prijave tako što će da:

1. popune prijavni formular (na maksimum 5 strana), odštampaju, potpišu, skeniraju i zajedno sa
2. skorašnjim CV-jem i
3. skeniranom uplatnicom za plaćenu naknadu za obradu prijave (1,500 RSD)
pošalju na adresu info@kreativnomentorstvo.com najkasnije do 25. oktobra 2014. godine.

Prethodno izdanje programa inicirano je i realizovano u partnerstvu sa Ambasadom Švedske u Beogradu i finansirano od strane Švedskog instituta, dok je ovogodišnje podržano od strane Headley Trust-a, jedne od fondacija Lorda Sainsbury-ja i njegove porodice, koja je već decenijama vodeći primer filantropije u Velikoj Britaniji. Partneri programa su Ambasada Švedske u Beogradu, British Council, dizajn inkubator Nova Iskra, Terra Panonica i GI Group.

↓ PREUZMITE PRIJAVNI FORMULAR

↓ PREUZMITE KONKURS ZA UČEŠĆE