Home [njuz] Audicija za prijem novih članova – Omladinsko pozorište DADOV

Audicija za prijem novih članova – Omladinsko pozorište DADOV

54
0

Seks za početnike  Jasminka PetrovicOmladinsko pozorište DADOV i ove godine otvara svoja vrata za nove članove. Termini zakazani za audiciju za Školu glume i govora su 30. avgust i 6. septembar 2014. godine od 11 časova u prostorijama pozorišta.

 

Već 56 godina ovo pozorište se trudi da šansu mladim talentovanim ljudima, koji žele da svoj talenat usmere u Školi glume i govora sa najdužom tradicijom na teritoriji Beograda. Za svo ovo vreme postojanja iz pozorišta DADOV poniklo je na stotine danas eminentnih pozorišnih stvaralaca (glumaca, pisaca, reditelja, producenata). Imena koja su svoje prve pozorišne korake napravila na sceni DADOV-a obeležila su sprsku teatarsku i kinematografsku scenu.

Dobrodošli su svi osnovci i srednjoškolci koji žele da steknu brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje specifičnom glumačkom profesijom. Škola glume je odlično mesto za druženje, prva zaljubljivanja,  ali  i oslobađanja stidljivosti i straha.

Za audiciju je potrebno pripremiti monolog, recitaciju i imitacije.

Časovi se održavaju vikendom u četri grupe u zavisnosti od uzrasta. Na kraju četvoromesečnog rada škole održava se javni čas na kojem polaznici imaju priliku da pokažu stečeno zananje.

Omladinsko pozorište DADOV ima dugu tradiciju i iskustvo u dramskoj edukaciji omladine. Školu glume vode eminentni stručnjaci pozorišne umetnosti koji se trude da spoje teorijsko znanje i praksu. Zakoračite dadovskim korakom u svet glume!

Ostale informacije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom na fejsbuk stranicu pozorišta DADOV.