Home [akcija] Rok za nominacije za MLADGRAD nagradu produžen do 4. avgusta

Rok za nominacije za MLADGRAD nagradu produžen do 4. avgusta

37
0

header-logomladgradRok za konkurisanje za MLADGRAD 2014. nagradu produžen je na 4. avgust. Svoje lokalne samouprave možete nominovati putem web sajta www.mladgrad.rs.

Nagrada MLADGRAD je uspostavljena pre 5 godina ne bi li motivisala i ohrabrila sve lokalne aktere da život mladih u svojoj zajednici učini što kvalitetnijim. Ove godine pozivamo sve zainteresovana da za nagradu nominuju lokalne aktere koji su, uprkos trenutnoj ekonomskoj krizi, ali i uprkos posledicama razornih poplava koje su nas zadesile, uspeli da posvete svoju pažnju mladima, obezbede im resurse ili prostor, šanse za rad, volontiranje i aktivno učešće u životu lokalne zajednice.

Nagrada MLADGRAD 2014 će simbolično biti dodeljena na Međunarodni dan mladih 12. avgusta u Obrenovcu, gradu koji je pretrpeo najveće gubitke u poplavama koje su nas pogodile.

Nagradu MLADGRAD 2014 dodeljuju Građanske inicijative, uz podršku Ministarstva za državnu upravu i lokalalnu samoupravu i Ministarstva omladine i sporta, i uz podršku drugih partnera: Misije OEBS u Srbiji, Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ), Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS),Centra E8, Fondacije za mlade Obrenovca, Asocijacje nezavisnih elektronskih medija (ANEM), Forum mladih sa invaliditetom, Unija srednjoškolaca Srbije i NALED.

  

  

Više informacija o MLADGRAD nagradi možete naći na www.mladgrad.rs