Home [njuz] Doprinesi razvoju kompanija i stekni praktično iskustvo!

Doprinesi razvoju kompanija i stekni praktično iskustvo!

55
0

‘’Konsultantska kuća’’ je projekat organizacije AIESEC koji se ove godine organizuje šesti put. Cilj projekta je da studentima pruži priliku da se oprobaju urešavanju izazova i rizika sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u oblasti marketinga, menadžmenta i odnosa sa javnošću. Studentima se nudi mogućnost da osmišljavaju inicijative i ideje koje direktno utiču na razvoj jedne kompanije.

 

 Projekat se sastoji iz tri studije slučaja, svaka u trajanju od 6 nedelja. Realizacija prve studije slučaja u nekoj od pomenutih oblasti, biće 20. maja, i održaće se isključivo za studente iz Srbije. Druga realizacija počinje 1.  juna, a  treća 1. jula, i u njima će učestvovati studenti iz Srbije i studenti iz inostranstva.

Ralizacija projekta počinje 20. maja. Ideja projekta je da domaći studenti zajedno sa inostranim volonterima rade na kreiranju marketing strategija, definisanju trenutnih problema kao i predlaganju inovativnih rešenja za probleme preduzeća u kojima budu volonterski radili. Radeći u internacionalnom timu, studenti koji se prijave za učešće na projektu ’’Konsultatnska kuća’’ imaće priliku da usavrše znanje engleskog jezika, upoznaju novu kulturu, steknu liderske sposobnosti i prošire mrežu kontakata.

Pozivaju se studenti koji žele da prošire svoja znanja da rade na praktičnom slučaju rešavanja problema u oblasti marketinga, menadžmenta i odnosa s javnošću, da se prijave za učešće na ovom projektu. Prijavu možete popuniti na ovom linku: PRIJAVA, a rok za prijavljivanje traje do 27.maja.