Home [njuz] IZAĐI NA TEREN

IZAĐI NA TEREN

59
0

logo dsESTIEM LG Beograd ove godine po peti put tradicionalno organizuje projekat “Rexona Dani sporta”, 24. i 25. maja na Adi Ciganliji.

Rexona Dani sporta je projekat koji promoviše sport, rekreaciju, zdrav život i ekologiju. Koncipiran je tako da se tokom dva dana organizuju takmičenja u basketu, malom fudbalu, odbojci na pesku i drugim disciplinama. Cilj projekata je da na jednom mestu okupi studente koji vole sport, takmičenje, druženje i zabavu.

 

Pored sportskih takmičenja u kojima će učesnici moći da se oprobaju, biće organizovane Fitness i Chill zona. U okviru Fitness zone studenti će moći da se takmiće i nadmeću u broju sklekova, zgibova kao i u izdržaju na laktovima, dok će u okviru Chill zone učesnici, ali i oni koji dođu da ih bodre moći da se odmore, da se druže i zabave.

Ovaj projekat će, pored promovisanja zdravog života i bavljenja nekim od raznih i mnogobrojnih sportova koji postoje, promovisati i ekološke aktivnosti, kao i podizanje svesti o ekološkoj odgovornosti. U okviru Eko zone biće organizovane aktivnosti u domenu zaštite životne sredine i prirode koja nas okružuje.

Prijave će biti otvorene od 16.maja u 00:00 , a trajaće do 19.maja u 16:00. Za dodatne informacije posetite sajt danisporta.estiem.org.rs.