Home [treninzi] Poziv za učešće na Тreningu o osnovama projektnog ciklusa u međunarodnim omladinskim...

Poziv za učešće na Тreningu o osnovama projektnog ciklusa u međunarodnim omladinskim projektima i upoznavanje sa ključnom Akcijom 1 (KA1) programa Erazmus+ EU

39
0

unnamed11Grupa „Hajde da…“, u ulozi Kontakt tačke, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, kreirala je trening „Osnove projektnog ciklusa u međunarodnim omladinskim projektima i upoznavanje sa ključnom Akcijom 1 (KA1) u okviru programa Erasmus+ EU““, u želji da doprinese podizanju kapaciteta organizacija, KzM i institucija u Srbiji ni da se upoznaju sa osnovama projektnog ciklusa u međunarodnom omladinskom radu, prikupljanjem sredstava i upoznavanjem sa programom Erazmus+ EU koji се realizuje u periodu od 2014-20.

 

Cilj treninga je da se učesnici upoznaju i prošire svoja znanja o projektnom ciklusu u međunarodnim projektima namenjenim mladima, sa posebnim akcentom na mogućnosti koje se pružaju organizacijama u Srbiji u okviru novog evropskog programa Erazmus + i akcije KA1.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite prijavni formular i pošaljete ga na adresu: hajdeda@mladiuakciji.rs, najkasnije do 13. aprila, 2014.

Prijavni formular Тreninga

Zakasnele prijave se neće uzimati u razmatranje! Ukoliko niste u prilici da prisustvujete svim radionicama i svim danima treninga, nemojte se prijavljivati. Rezultati selekcije biće javljeni samo primljenim učesnicima/cama.

Trening se održava uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.