Home [ knjige/tribine ] Demagoške igre bez granica

Demagoške igre bez granica

76
0

LOGO123Otvorena komunikacija vas sa zadovoljstvom poziva na “Demagoške igre bez granica” u četvrtak, 13. marta u 13h na platou ispred Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

“Demagoške igre bez granica” su deo projekta “Demolizam – Popul(ar)istički rečnik demagogije” koji sprovode Otvorena komunikacija i Kulturni centar Damad.

 

Ovim događajem želimo da predstavimo javnosti dinamičnu platformu koja će svim građanima omogućiti da efikasno razotrkiju političare koji se služe logičkim greškama, demagogijom i populizmom – umesto argumentima.

Tim povodom pozivamo građane da se uključe u naš projekat:

Dođite da uradite sve što političari pokušavaju u predizbornoj kampanji za samo jedan dan i osvojite diplomu – “Demagoga godine!” (Pobedniku je zagarantovano mesto prvog podsavetnika u Ministarstvu po izboru!)

 -Siti ste mlakih i tunjavih obećanja naših političara?

  -Dosadila Vam je njihova nekreativnost u smišljanju predizbornih bajki za narodne mase?

 -Mislite da možete da ponudite mnogo više od Mercedesovih brodova što plove do Soluna, kvadripliranja subvencija i maketa beogradskog metroa koje se gledaju bez 3D naočara?

Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja: “DA”, “NE”, “MOŽDA”, “NE ZNAM” ili: “NADLEŽNI PARTIJSKI ORGANI ĆE SE IZJASNITI O OVOM PITANjU KAD ZA TO DOĐE VREME!” – zreli ste da se prijavite za: Demagoške igre bez granica!

Prijave timova, sa obaveznim demagoškim nazivom svoje partije, treba da pošaljete na info@ok.org.rs do srede, 12. marta u ponoć. Prihvatanje naknadnih prijava će zavisiti od stepena autokratičnosti organizatora.

Detaljne informacije o takmičenju možete pronaći na straniciPopul(ar)istički rečnik demagogijeili na:

https://www.facebook.com/events/274507929380973/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular