Home [stipendije] Konkurs “Dokaži se 100%!”

Konkurs “Dokaži se 100%!”

60
0

Dokazi se 100U okviru projekta “Dokaži se 100%!” 12 studenata izabranih po dole navedenim kriterijumima i na osnovu intervjua Sektora za upravljanje ljudskim resursima Banca Intesa takmičiće se u dvočlanim timovima u izradi rešenja na zadati problem iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji zadaje stručni tim Banca Intesa.

 

Prema glasovima stručnog žirija izabraće se pobednički tim, predstavnik Banca Intesa i Srbije na finalnom takmičenju svih Intesa Sanpaolo ogranaka u Italiji.

Pravo učešća imaju:
– studenti završnih godina fakulteta ili studenti master i doktorskih studija
– studenti sledećih fakultetskih oblasti Univerziteta: ekonomija, bankarstvo, biznis, finansije i administracija, mediji i komunikacija, organizacione nauke, nauka i matematika, informatika i računarstvo, elektrotehnika i filozofija (uključujući psihologiju i sociologiju)
-studenti koji imaju položene sve ispite za određenu akademsku godinu u okviru propisanog roka
– studenti osnovnih akademskih studija koji imati položene sve ispite na tekućoj akademskoj godini sa prosečnom ocenom 9; studenti postdiplomskih studija ne mogu imati manju ocenu od 9 sa kojom su diplomirali
-studenti koji imaju maksimalno 26 godina u trenutku prijavljivanja
– studenti koji tečno govore engleski jezik.

Prijavni formular preuzima se na zvaničnom sajtu Banca Intesa, gde se nalaze i svi detalji o konkursu. Rok za podnošenje prijave je 20. mart 2014. godine u 20h. 

Za dodatne informacije možete se obratiti putem Facebook stranice projekta