Home [njuz] AIESEC Case Challenge Takmičenje u izradi studija slučaja

AIESEC Case Challenge Takmičenje u izradi studija slučaja

49
0

AIESEC Case challengePozivamo sve zainteresovane studente da se prijave na radionice iz oblasti marketinga i finansija u okviru projekta AIESEC Case Challenge. U periodu od 19.februara kada će biti prva radionica, pa sve do 13.marta biće održano 8 radionica, svake nedelje po jedna iz oblasti marketinga i jedna iz oblasti finansija. Radionice će držati eminentni stručnjaci i predavači iz pomenutih oblasti, a otvorene su za sve zainteresovane studente i moguće je prijaviti se na više radionica.

 

Na sledećem linku u narednom periodu možete naći detaljnije informacije o svakoj od radionica i prijaviti se na one koje Vas zanimaju, a takođe na istom mestu pratite aktuelna dešavanja u okviru projekta AIESEC Case Challenge: https://www.facebook.com/events/559259070848899/?source=1

Radionice koje će se realizovati predstavljaju uvod za najvažniji dan projekta – ”ACC GRAD” koji podrazumeva 3 konferencije na temu marketinga, finansija i društveno odgovornog preduzetništva. Konferencije će se istovremeno održati 14. marta u Kulturnom centru GRAD, na Ekonomskom fakultetu i u hotelu ” Astorija” i predstavljaće početak takmičenja u izradi studija slučaja za kompanije koje su učesnice projekta, kao što su ”IDEA” i ”Delhaize”.

Studije slučaja daju mogućnost studentima da steknu iskustvo i uvid u tok i rad preduzeća. Poslednjih godina na mnogim svetskim univerzitetima studije slučaja oblikuju kvalitetne pojedince razvijajući im osećaj za kritičko razmišljanje uz analiziranje realnih problema i timski rad. Pobednici ovog takmičenja će kao nagradu osvojiti praksu u kompaniji za koju su rešavali ”case”.