Home [njuz] Poziv za učešće u projektu prevencije rodno zasnovanog nasilja sa mladima

Poziv za učešće u projektu prevencije rodno zasnovanog nasilja sa mladima

35
0

logo-box-header-3UNICEF Srbija, Centar E8 i Autonomni ženski centar vas pozivaju da se uključite u projekat prevencije rodno zasnovanog nasilja sa mladima u lokalnim zajednicama.

Na poziv mogu da se prijave kancelarije za mlade, škole, udruženja građana i druge institucije i organizacije koje se bave mladima i koje žele da u svom lokalnom okruženju osnuju ili ojačaju grupe mladih devojaka i momaka koje će aktivno raditi na prevenciji nasilja i promociji rodne ravnopravnosti. Organizacija ili institucija koja je nosilac prijave obavezna je da obezbedi partnerstvo makar još jedne organizacije ili institucije iz svoje lokalne zajednice.

Poziv se odnosi na institucije/organizacije iz sledećih opština/gradova: Aleksinac, Aranđelovac, Apatin, Bor, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bečej, Beograd, Čačak, Ivanjica, Irig, Jagodina, Kanjiža, Kikinda, Knjaževac, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Majdanpek, Mali Zvornik, Niš, Novi Bečej, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Paraćin, Pirot, Prijepolje, Požega, Ruma, Smederevska Palanka, Sombor, Sremska Mitrovica, Šabac, Temerin, Trstenik, Valjevo, Vlasotince, Vranje , Vršac, Zaječar, Zrenjanin.

Ovaj projekat je deo programa „Integrisani odgovor na nasilje nad ženama u Srbiji“ koji zajednički sprovode UNDP, UN Women i UNICEF čije se aktivnosti već sprovode u pomenutim opštinama/gradovima ili kroz program “Škola bez nasilja” u osnovnim i srednjim školama.

Molimo Vas da popunjeni formular za prijavu za učešće u realizaciji projekta prevencije rodno zasnovanog nasilja sa mladima, zajedno sa pismima podrške o partnerstvu dostavite elektronskim putem na adresu branko.birac@e8.org.rs najkasnije do 12. februara 2014. godine.

Detaljnije informacije o projektu, kao i formular za prijavljivanje možete naći na sledećim linkovima:

Detaljnije informacije o projektu (Klik za preuzimanje)

Formular za prijavljivanje za učešće u projektu (Klik za preuzimanje)