Home [akcija] ZIMA, Vol. 1 – ZIMSKE RADIONICE KZM STARI GRAD

ZIMA, Vol. 1 – ZIMSKE RADIONICE KZM STARI GRAD

39
0

zimavol1KZM Stari grad je i ove zime za tebe pripremila bogat program edukativnih i zabavnih radionica uz pomoć kojih želimo da ti pomognemo da napreduješ na ličnom, poslovnom i kreativnom planu. Izaberi jednu od radionica i prijavi se putem prijavnog formulara. Na radionice se mogu prijaviti svi mladi od 15 do 30 godina, a prednost će imati mladi sa opštine Stari grad. Konkurs se završava 4. februara u 14:00. Srećno!

 

DRAMSKE RADIONICE SCENSKOG NASTUPA I GOVORA

Ove radionice obuhvataju upoznavanje sa glumom kroz monologe i recitovanje lirskih i epskih pesama, vežbe improvizacije, vežbe za oslobadjanje od treme.

INFO: 12 polaznika, 3x nedeljno po 1h (ponedeljak, sreda, petak od 18 do 19h), ukupno trajanje kursa je 4 nedelje.

PRIJAVNI FORMULAR

KAKO SNIMITI FILM I KAKO DO ZNANJA O FILMU U SRBIJI?

 Predavanje na kome ćete upoznati sve o:

– Tehnici, softveru i filmskoj ekipi koja im je potrebna za snimanje svog filma

– Procesu snimanja jednog kratkog igranog filma

– Načinima institucionalnog i vaninstitucionalnog sticanja znanja o filmu – glumi, režiji i montaži. 

INFO:  22 učesnika, 7. februar od 20 do 22h.

PRIJAVNI FORMULAR

SALSA!

Pozivamo Vas da upoznate lepotu kubanskih plesova i pridružite se sjajnom timu mladih ljudi Plesnog kluba Al Centro.Na prvom treningu, 3.februara, instruktori će vas prošetati kroz istoriju plesa, ali će vam objasniti i kako ples pozitivno utiče na društveni život.
Budite sigrurni da ćete plesom zategnuti telo, potrošiti višak kalorija, a licu podariti osmeh.

INFO: Radionice počinju 3. februara (svi prijavljeni 4. februara će krenuti sa treninzima 5. februara, od drugog časa). Vreme održavanja treninga je od 19-20h, ponedeljkom i sredom.

PRIJAVNI FORMULAR

UPOZNAJ SVOJ EMOTIVNI SVET
 
Na ovoj radionici pomoći ćemo vam da zauzmete drugačiju perspektivu prema sebi, stvarima koje vam se dešavaju i emocijama sa kojima ste suočeni
Pokazaćemo vam kako da prihvatite, umesto da se borite sa neprijatnim i bolnim emocijama, i vidite ih kao putokaz za osmišljavanje vaseg ličnog rasta i razvoja. Kroz zajednički rad, podstaći ćemo vas da osvestite svoje vrednosti i usmerite svoje ponašanje tako da vaš život bude ispunjen i svrsishodan.

INFO: 10 polaznika, 8. februar od 12h do 19h.

PRIJAVNI FORMULAR

ŠKOLA LIDERSTVA I JAVNOG NASTUPA

Trening je osmišljen kao kombinacija predavanja, individualnih vežbi koje polaznici rade i interaktivnog rada u manjim grupama. Trening je pogodan za sve osobe koje žele da steknu uvid u to šta liderstvo znači i razviju liderske veštine. Učešće na treningu će pomoći polaznicima da poboljšaju način na koji komuniciraju sa drugima, razviju veštine vođenja i rukovođenja, nauče kako da motivišu druge i ostvare saradnju sa njima, delegiraju odgovornost, upravljaju konfliktima, komuniciraju sa “teškim” osobama i generalno unaprede svoje samopouzdanje u različitim životnim kontekstima.

INFO: 15 polaznika, 4 termina po 2h.

PRIJAVNI FORMULAR