Home [konkursi] Konkurs za najbolji kratki „treš“ film u okviru IN_TREШ festivala u Pančevu

Konkurs za najbolji kratki „treš“ film u okviru IN_TREШ festivala u Pančevu

51
0

In Tresh-300x111„IN_TREШ“  festival biće održan od 20. do 27. decembra u novoj dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo.

U susret festivalu otvoren je konkurs za najbolji kratki „treš“ film.

 

„IN_TREШ“ je festival kratkog amaterskog omladinskog filma koji se od 2007. godine održava u Pančevu. Festival je nastao sa ciljem da se mladi ljudi motivišu da kreativno deluju u mediju koji im je u današnje vreme vrlo dostupan – video materijal. Dom omladine Pančevo, u saradnji sa grupom entuzijasta iz ovog grada, organizuje konkurs za najbolji film, snimljen bilo čime, trajanja do 2 minuta na bilo koju temu, sa naslovom koji počinje ili se završava na slovo „Š“.

Drugi deo festivala predstavlja filmska radionica na kojoj polaznici stiču osnovna znanja o filmu. Svi filmovi prijavljeni na konkurs i nastali na radionici prikazuju se završne večeri, kada se svečano dodeljuju nagrade žirija, kao i nagrada publike. Pored radionice, integralni deo festivala je i izložba treš slika i fotografija i koncert treš muzike.

Više informacija možete naći na internet strani www.intresh.com .

Uslovi konkursa: Film možete snimiti aparatom, telefonom, kamerom, bilo čime. Tema je slobodna, bitno je da naslov počinje ili se završava na slovo „Ш“. Nema ograničenja u broju filmova jednog autora. Uzеće se u obzir i filmovi duži od 2 minuta ukoliko žiri proceni da su posebno kvalitetni. Donesite svoj film u Dom omladine Pančevo, Svetog Save 10, svakog radnog dana od 9 do 14h, ili pošaljite film ili link na intresh6@yahoo.com do podne, 26.12.2013. god.

Nagrade su:

1. DIGITALNA VIDEO HD KAMERA

2. DIGITALNI FOTO APARAT

3. EXTERNI HARD DISK

4. WEB kamera

5. USB stik

…plastično cveće, nepotrebne knjige i još mnogo besmislenih treш nagrada.