Home [treninzi] Projakat: „Ja znam kako!“

Projakat: „Ja znam kako!“

53
0

Udruženje Zelena tačka pod okriljem projekta “JA znam kako!“ organizuje radionice za pisanje radne biografije i motivacionog pisma. Radionice su namenjene svim mladim ljudima koji žele da nauče kako da ostvare što kvalitetniji utisak prilikom apliciranja za posao, praksu, seminar, volontiranje ili stipendiju.

 Rаdnа biogrаfijа i motivаciono pismo nаjčešće predstаvljаju prvi kontаkt između osobe kojа konkuriše zа određeno rаdno mesto i potencijаlnog poslodаvcа, stoga je jаko bitno poznаvаti formu i osnove njihovog pisаnjа. Kvalitetno napisana radna biografija i motivaciono pismo, su nepohodni i prilikom konkurisаnja zа domаće i inostrаne stipendije, letnje škole, kаmpove i ostаle oblike neformаlnog obrаzovаnjа.

Da biste uzeli učešćte u radionicama neophodno je da pošalete mejl na: zelenatacka@gmail.com do utorka 19.11. u 12 časova. U telu mejla neophodno je navesti ime i prezime, godište i trenutno zanimanje.

Radionice će se održati u prostorijama Nacionalnog demokratskog instituta, Topolska 22, Beograd.

Po poslatoj prijavi dobićete informacije o vremenu održavanja radionice. Broj učesnika je ograničen, te će se odabir učesnika vršiti na osnovu redosleda prijavljivanja.