Home [njuz] Akademija Modernog Menadžmenta 2013

Akademija Modernog Menadžmenta 2013

57
0

Academy of Modern Management je seminar, koji se održava već četvrtu godinu za redom, pod pokroviteljstvom ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, u period od 9. do 18. decembra. Na seminaru će učestvovati pedeset učesnika, od 20 do 30 godina starosti, samoorganizovanih u timove do pet članova.

Seminar se fokusira na različite vrste preduzetništva kao što su socijalno, korporativno, žensko, internet, porodično, međunarodno i globalno preduzetništvo, pri čemu se učesnicima daje izbor formiranja svog biznisa u okviru jedne od navedenih grupa. Takođe, pobednicima se obezbeđuje deo početnog kapitala, potreban za pokretanje sopstvenog biznisa u iznosu od 1000 evra, koje obezbeđuje ERSTE banka. Pored toga, pobedničku ideju na seminaru podržaće i Kancelarija za mlade, i to prostorom u Beograđanki, u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm, Ernst & Young i Coca Cola Hellenic.

Ove godine, koncept projekta promenjen je tako da prve nedelje, od 9. do 13. decembra, učesnici posećuju predavanja, nakon čega imaju pet dana da u potpunosti osmisle koncept svog potencijalnog budućeg biznisa i naprave što bolji biznis plan, za prezentaciju na finalu seminara, 18. decembra. U međuvremenu, za njih su obezbeđene konsultacije, kako bi imali podršku stručnjaka, koje mogu pitati sve što ih zanima, relevantno za preduzetništvo, a o čemu nemaju dovoljno informacija, zahvaljujući stručnjacima iz domaćih kompanija, kao i profesorima sa Fakulteta organizacionih nauka. Na ovaj način, sa više vremena i podrškom stručnjaka, imaće sve predispozicije za kvalitetnija i održivija rešenja.

Poslednjeg dana događaja, 18. decembra, učesnici će prezentovati svoje ideje članovima stručnog žirija, nakon čega će uslediti proglašenje pobednika, koji osvajaju deo početnog kapitala za svoj biznis, i koktel zatvaranja.

Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće, koja je otvorena od 01.novembra do 29.novembra, možete posetiti sajt projekta: http://amm.estiem.org.rs/ ili se obratiti Milici Pavićević putem e-mejla: milica.pavicevic@estiem.org.