Home [treninzi] Poziv za ucesce na projekatu Aktriviraj se i ti!

Poziv za ucesce na projekatu Aktriviraj se i ti!

67
0

Udruženje Prevent , uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade, poziva vas da se uključite u realizaciju projekta „Aktiviraj se i ti!“. Projekat ’’Aktiviraj se i ti!’’ je namenjen mladima iz prigradskih mesta Novog Sada, i učešće na projektu podrazumeva pohađanje trodnevnog treninga i organizovanje javnih akcija u mestima iz kojih dolaze.

 

Trening će okupiti 20 mladih ljudi od 15 do 30 godina, i biće održan od 1. do 3. novembra u prostorijama Vojvođanskog Omladinskog Centra u Sremskoj Kamenici.

 

Cilj treninga je da upozna mlade sa radom civilnog sektora, da usmeri mlade ka aktivizmu i da kod njih razvije veštine za organizovanje javnih akcija. Nakon treninga učesnici će organizovati javnu akciju u mestima iz kojih dolaze.

Učešće na treningu je besplatno. Po završenom treningu učesnici će dobiti sertifikat o uspešno realizovanoj obuci za organizovanje i realizovanje javnih akcija.

Mladi koji imaju između 15 i 30 godina, žive u Veterniku, Kaću, Futogu ili Sremskoj Kamenici, zainteresovani da se usavršavaju, prošire svoje vidike, aktivno se angažuju i utiču na pozitivne promene u našem društvu mogu da se prijave na ovaj konkurs do 20. oktobra 2013. godine.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem online formulara.

Detaljne informacije o projektu možete pročitati ovde.