Home [treninzi] Jesenje zasedanje lokalnih skupština – Budi odbornik na jedan dan

Jesenje zasedanje lokalnih skupština – Budi odbornik na jedan dan

41
0

 

Želiš da saznaš kako je biti odbornik u skupštini? Želiš da vodiš sednicu, glasaš i debatuješ poput odbornika? Pozivamo te da se prijaviš za učešće na projektu omladinske organizacije Mladi za inovacije i na jedan dan postaneš odbornik Skupštine gradske opštine Vračar ili Stari grad.

 

 

Zainteresovani studenti i srednjoškolci koji se prijave na projekat ,,Budi odbornik na jedan dan” dobiće priliku da se bliže upoznaju sa načinom funkcionisanja rada lokalne samouprave i čuju od lokalnih zvaničnika primere uspešne prakse.

 

Simulacija rada GO Vračar će se održati u petak, 25.oktobra, u prostorijama ove opštine, dok će se trening za učesnike i učesnice za ovu opštinu održati 23. oktobra takođe u prostorijama opštine. Prijavni formular možeš naći ovde.

 

Simulacija rada GO Stari Grad će biti održana u nedelju, 27.oktobra, u prostorijama ove opštine, a trening za učesnike i učesnice na ovoj opštini će se održati 23. i 24. oktobra u prostorijama Inforoom-a Kancelarije za mlade grada Beograda. Prijavni formular možeš naći ovde.

 

Projekat Budi odbornik na jedan dan podržalo je Ministarstvo omladine i sporta kroz program „Mladi su zakon“ kojeg kao resurs centar za grad Beograd sprovode Građanske inicijative.

 

Vidimo se !