Home [treninzi] Konkurs za polaznike „Omladinske škole aktivizma“

Konkurs za polaznike „Omladinske škole aktivizma“

43
0

„Inicijativa za društvenu odgovornost“ već tradicionalno po četvrti put raspisuje konkurs za prijem polaznika „Omladinske škole aktivizma“.

 

Koga tražimo?

Tražimo mladu osobu od 18 do 24 godine, sa ili bez iskustva, koja je motivisana, kreativna, komunikativna i želi da nauči nešto novo.
Ukoliko želiš da prođeš obuku u okviru “Omladinske škole aktivizma” u periodu od 4 meseca i istovremeno stekneš dodatna znanja, nova poznanstva i zabaviš se – prijavi se!

U periodu od novembra do kraja februara ćeš imati priliku da prisustvuješ  radionicama o pisanju projekata, o timskom radu, javnom nastupu, strateškom planiranju, društvenom aktivizmu, prezentacionim veštinama,  pisanju CV i motivacionog pisma, kao i da prisustvuješ radionicama gostujućih predavača.

 

Šta ti dobijaš?

Kao polaznik “Omladinske škole aktivizma” dobijaš mogućnost da stekneš dragocena iskustva, praktična znanja, kao i korisne kontakte. Kandidati koji uspešno prođu radionice “Omladinske škole aktivizma” će dobiti sertifikat, a najuspešniji će postati volonteri “Inicijative za društvenu odgovornost” i na taj način dobiti priliku da steknu dodatna znanja i veštine.

Kako da se prijaviš?

Pošalji motivaciono pismo i CV sa fotografijom na mejl adresu konkurs@ido.rs . Prijavu možeš poslati do 20. oktobra 2013. godine do 20h. Zakasnele prijave neće biti razmatrane. 

Samo kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani i pozvani na intervju.

Za sve informacije možeš nas kontaktirati mejlom na konkurs@ido.rs ili putem telefona 064/ 2707 820.

Sve informacije o nevladinoj organizaciji „Inicijativa za društvenu odgovornost“ možete pronaći na našem sajtu www.ido.rs .