Home [treninzi] Zimska sezona BEST kurseva

Zimska sezona BEST kurseva

40
0

Leto se upravo pozicioniralo iza nas. Ako je za tebe to jedino toplo godišnje doba, najpogodnije za stvaranje ludih, nezaboravnih i romantičnih momenata i sada ti nije drago što ćeš mesecima čekati na njega, idealna je prilika da ga napraviš u nekim drugim mesecima.

 

Ne obećavamo da ti neće trebati kapa, šal i rukavice, ali smo uvereni da će biti još puno toplih stvari pored kojih ćeš zaboraviti da ih imaš na sebi. Ono što treba da uradiš je da razmisliš gde bi proveo 10-ak zimskih dana, o čemu bi da slušaš na predavanjima i kasnije dobiješ diplomu za to, i tako odabereš maksimalno tri kursa za koje ćeš se prijaviti. Onda pustiš mašti na volju, objasniš zašto si baš ti taj koji zaslužuje ovo nezaboravno iskustvo i pokažes svoje znanje engleskog.

Ako budeš primljen ono što treba da obezbediš je put do odabrane destinacije, a smeštaj, hranu, materijale za predavnja i mnogo novog iskustva su tu organizatori da ti pruže. Ovu priliku možeš iskoristiti do 13. oktobra, a ponudu kurseva imaš ovde http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp.

Za dodatna pitanja slobodno se obrati na petra.nesic@gmail.com ili na nis@best.eu.org.

Ruska vodka, francuski sir ili tatrski čaj? Kog je ukusa tvoja zima?