Home [njuz] Prijavi se na Marketplace of Ideas!

Prijavi se na Marketplace of Ideas!

47
0

Šta je Marketplace of Ideas? Marketplace of Ideas je jedinstven projekat koji ti pruža mogućnost da sarađuješ sa uspešnim  IKT kompanijama, članicama klastera „ICT Net“.

 

Kako možeš da učestvuješ u projektu?

1.       Najpre proveri da li ispunjavaš uslove za učešće: www.marketplaceofideas.rs/profiliucesnika;

2.       Zatim, odaberi kompaniju i zadatak koji ti odgovaraju ili osmislisopstvenuideju: www.marketplaceofideas.rs/kompanije;

3.       Prijavi se na: www.marketplaceofideas.rs/prijava. Predstavnici kompanija će  kontaktirati odabrane kandidate.

Ne zaboravi: možeš da prijaviš neograničen broj ideja i da konkurišeš za više kompanijskih zadataka. Pri tome, u svakom od prijavljenih zadataka/ideja možeš da učestvuješ samostalno ili da okupiš svoju ekipu i oformiš tim.

Ukoliko ti trenutna ponuda ne odgovara, ne brini! Prati nas redovno na našoj Fejsbuk stranici (www.facebook.com/marketplaceofideas2013, #moi2013) ili na Twitter-u (@berzaideja2013) gde ćemo redovno objavljivati imena novih kompanija i novih zadataka!

Ovo, naravno, nije sve!

Podsećamo te da smo ti, nakon praktičnog dela, spremili i program obuke iz preduzetništva (Enrepreneurship Training Program) i prava intelektualne svojine (Intellectual Property Rights Training Program), kako bismo se pobrinuli da budeš poptuno spreman za svoj prvi tržišni nastup.

Obezbedili smo ti i priliku da na završnoj konferenciji javno predstaviš rezultate rada ostvarene tokom učešća u projektu Marketplace of Ideas. Ne zaboravi: učešće na konferenciji ti je i odlična prilika da upoznaš ljude iz IKT sektora i ostvariš kontakte koji će ti biti dragoceni u budućoj karijeri.

Da li ti sve ovo zvuči kao ponuda koja se ne odbija?

Prijavi se: www.marketplaceofideas.rs/prijava

Imaš još pitanja?

Kontaktiraj nas: www.marketplaceofideas.rs/contact

Prati nas na:

 

facebook.com/marketplaceofideas2013

 

@berzaideja2013, #moi2013