Home [akcija] Kultura na dar

Kultura na dar

28
0

 

Društvo za akademski razvoj pokreće kampanju za promociju kulturne baštine u Srbiji koja će trajati od 16. jula do 9. septembra 2013. godine.
Pravo učešća imaju svi koji snime film u trajanju do 60 sekundi o svom omiljenom kulturnom dobru u mestu u kom žive. Nije bitno godište, ni pol, kao ni broj autora ili autorki, već nam je najbitniji film koji treba da bude osmišljen tako da predstavi kulturno dobro u Vašem mestu na najbolji mogući način.

Takođe, film može biti snimljen bilo kojom vrstom kamere ili montiran bilo kojim programom, dokle god se ne krše autorska prava, tj. dokle god film predstavlja 100% rada autora ili autorke.

Sve filmove koji nam stignu do 9. septembra 2013. u 23:59, objavićemo na našem YouTube kanalu, kao i putem društvenih mreža, kako bi svi mogli da uživaju u njima. Zadržavamo pravo da svaki film koji smatramo uvredljivim ili neodgovarajućim uslovima kampanje, ne objavimo. Zato vodite računa o uslovima.

Pored filma potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja, mesto i kontakt telefon, kao i kraći opis filma koji šaljete. Sve to potrebno je poslati na: drustvodar@gmail.com

Najbolji film po oceni našeg žirija, kao i najbolji film po oceni publike na društvenim mrežama dobiće vredne nagrade. Pobednike objavljujemo 19. septembra 2013. godine.

Sva pitanja možete postaviti na e-mail: dar@activist.rs ili nas kontaktirajte putem:

http://akademski.weebly.com/kultura-na-dar.html

https://www.facebook.com/drustvozaakademskirazvoj

https://twitter.com/akademskirazvoj