Home [akcija] POSTANITE PARTNER MAGAZINA LICEULICE

POSTANITE PARTNER MAGAZINA LICEULICE

57
0

Magazin „Liceulice“ poziva sve zainteresovane da se priključe našoj mreži partnera. Poziv se odnosi na udruženja građana, javne ustanove i pojedince s teritorije Srbije koji žele da se aktivno uključe u naš program i „na terenu“ doprinesu podrškom socijalno i ekonomski najugroženijim, pripadnicima marginalizovanih grupa.

Magazin Liceulice, kao deo šireg inkluzivnog programa podrške marginalizovanim grupama, postoji od 2010. godine. Ove prve ulične novine u Srbiji izlaze jednom mesečno, prodaju ih osobe kojima je potrebna socijalna ili ekonomska pomoć, ali i volonteri iz organizacija koji inkluzivno delovanje shvataju kao deo svoje misije.

Budući da se Liceulice radi na principima socijalnog preduzetništva, polovina prihoda od svakog prodatog primerka odlazi u korist (kao zarada i/ili na druge načine) naših korisnika/prodavaca, odnosno partnera. Našu distributivnu mrežu trenutno čini osam organizacija iz Beograda, Novog Sada i Zaječara.

Nadamo se da ste već bili u prilici da se upoznate s našim magazinom. Svi nam kažu da je odličan. Liceulice svuda nailaze na odličan prijem. Sada već prodajemo oko pet hiljada primeraka po broju, a mogli bismo i više da je nas više, i u još više gradova. Zato ste nam potrebni. Uključivanjem novih partnera želimo da ovaj naš inkluzivni program učinimo dostupnim što većem broju korisnika, a magazin Liceulice što većem broju čitalaca.

Ako ste zainteresovani, javite nam se za dodatne informacije, da porazgovaramo i pronađemo oblik saradnje koji bi vam najviše odgovarao.

U iščekivanju vašeg poziva, srdačan pozdrav

Virdžinija Đeković

Koordinatorka prodaje i marketinga

LICEULICE

virdzinija.djekovic@liceulice.org

Svetozara Markovića 42

11000 Belgrade

tel: +381 (0)11 2686 567

mob: +381 (0)60 64 23 813

web: www.liceulice.org