Home [stipendije] Stipendije – Evropski forum Alpbah 2013

Stipendije – Evropski forum Alpbah 2013

67
0

Svakog avgusta od 1945. godine „Evropski forum Alpbah“ se održava u istoimenom austrijskom selu Alpbah, koje u tom periodu postaje „selo mislilaca“. Govornici i učesnici iz svih krajeva sveta, različitih profila – od nauke do biznisa i politike, renomirani eksperti i studenti, susreću se u Alpbahu da diskutuju o aktuelnim pitanjima na interdisciplinaran način.

 

Evropski forum Alpbah 2013 će se održati u periodu 12 – 31. avgusta, na temu „Iskustva i vrednosti“, u Alpbahu, planinskom selu u Tirolu, Austriji. Već osmu godinu za redom Klub Alpbah Beograd raspisuje konkurs za stipendiranje učešća mladih iz Srbije na ovom prestižnom Forumu.

Stipendija za Evropski forum Alpbah 2013 je dostupna svim studentima, postdiplomcima i mladim profesionalcima do 30 godina starosti. Stipendija pokriva troškove boravka u Austriji u toku celog Foruma, troškove učešća na Forumu, troškove smeštaja i puta za najtalentovanije.

Zainteresovani kandidati mogu aplicirati slanjem svoje biografije i motivacionog pisma na konkursi@beoalpbach.org do 07. jula 2013.

Za detaljne informacije možete posetiti zvanični sajt Kluba Alpbah Beograd www.beoalpbach.org

Stipendije za Evropski forum Alpbah su podržali Uniqa Osiguranje, Confida Beograd, CMS Reich-Rohrwig Haimz, No Ordinary Agency, Grawe osiguranje, ATB Sever Subotica, Soravia, Unicredit Leasing, Vip mobile, Erste Banka

Detaljan program dostupan je na sajtu www.alpbach.org