Home [akcija] Život bez granica

Život bez granica

61
0

Hajde da svi zajedno otkrijemo koje je nacionalnosti prijateljstvo!
Studentska organizacija AIESEC poziva sve srednjoškolce da iskoriste ovo leto na koristan i kreativan način i prijave se za projekat “Život bez granica“! www.podio.com/webforms/4307332/337672
Zašto? Zato što ćete imati priliku da se na edukacijama o toleranciji i aktivizmu mladih družite sa osamdeset studenata iz Turske, Maroka, Gruzije, Tajlanda, Azerbejdžana i mnogih drugih zemalja širom sveta!
Dođite da se družimo, zabavimo i naučimo nešto novo.

Projekat “Život bez granica“ održaće se u šest gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu i Zrenjaninu, u periodu od početka jula do sredine avgusta.
Nakon učešća na edukacijama, učenici srednjih škola imaće priliku da organizuju aktivnosti na temu tolerancije, međuljudskih odnosa, društvenog okruženja i aktivizma mladih, u cilju poboljšanja svog okruženja i pokretanja pozitivnih promena u društvu. Oni će se, osim sa internacionalnim studenatima, družiti i sa članovima AIESEC-a.

Više informacija o projektu na www.aiesec.org.rs/zivotbezgranica/

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi I organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.