Home [akcija] Literarni Online INKubator

Literarni Online INKubator

71
0

Volite da pišete? Planirate da jednog dana napišete roman? Možda ste većnapisali prvih par stranica tog romana, priče ili nekoliko pesama? Literarni Online INKubator je onda baš za vas!

Literarni Online INKubator jejedinstveni projekat na ovim prostorima, osmišljen tako da mladima omogućikreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, kroz korišćenje modernihkanala komunikacije – interneta, aplikacija i društvenih mreža.

Mladi su, putem internet sajta,aplikacije za mobilne telefone i tablete, živih radionica i konsultacija,motivisani da razvijaju svoj uočiljivi ili skriveni dar za pisanje romana,kratkih priča i poezije.

Svi zainteresovaniza učešće imaće priliku da se registruju na sajt www.onlineink.rs i da na njegaučitaju svoje dela. Naravno, učesnici treba da obezbede što veći broj svojihfanova koji će lajkovati dela, jer u uži izbor ulaze deset autora sa najvećimbrojem glasova!

Kao nagradu za vaš trud, projekat obezbeđuje kontakt saizdavačima i stručnim licima. Ipak, troje najtalentovanijih autora, dobićepriliku da im izdavačka kuće Laguna objavi, distribuira i promoviše roman! Na ovaj način, mladima pružamo podrškipri razvijanju talenta. Među članovima žirija i predavačima radionica biće ieminentni domaći autori – Vanja Bulić, Dejan Stoiljković, Uroš Petrović idrugi.

Projekat je počeo25. maja i traje do 15. novembra ove godine, a u njemu mogu učestvovati svistanovnici Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije, starosti od 15 do 30godina, koji do sada nemaju objavljenih književnihdela. Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.

Više informacijaje moguće pronaći na facebook.com/LiterarniOnlineINKubator na www.onlineink.rs.