Home [treninzi] Besplatni seminar: Kako se odbraniti od internet napada?

Besplatni seminar: Kako se odbraniti od internet napada?

79
0

Da li znate da svako ko ima pristup vašoj mreži i 9 evra u džepu može da vam pokrade lozinke za pristup portalima, bankovnim računima i slično, te da je dovoljno samo nekoliko sekundi da svi lični podaci koji čine vaš život budu izbrisani? I naizgled bezazlena nepažnja tokom četovanja sa nepoznatim ljudima može vas puno koštati.

Ovo su samo neke od zanimljivih tema o kojima će biti reči na besplatnom seminaru „Internet napadi”, koji u subotu, 8. juna, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

Aleksandar Mirković, system engineer i security officer, otkriće na seminaru kako prepoznati neke od najčešćih internet napada i kako se efikasno od njih zaštiti. Marković se uspešno bavi razvojem i integracijom infrastrukturnih servisa, virtuelizacijom i cloud computing-om.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/mirkovic.php

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na office@razvoj-karijere.com