Home [treninzi] Regionalna letnja škola 2013.

Regionalna letnja škola 2013.

61
0

Regionalna mreža “Regionalna omladinska akcija protiv diskriminacije i militarizma” otvara poziv za učesnike druge internacionalne omladinske “Regionalne letnje škole 2013.” koja će biti održana u Kruševu (Makedonija), od 23. do 29. juna 2013. godine.

Edukativni centar – Kruševac, u okviru Mreže, otvara Poziv za sve mlade između 18 i 26 godina iz Srbije koji žele da budu aktivni u borbi protiv diskrimnacije i militarizma, rade na izgradnji mira, aktivni su i otvorenog uma, žele da steknu i prošire svoje znanje i iskustvo i da ga primene u svojoj lokalnoj zajednici.

Poziv je otvoren  od 24.maja do 9. juna 2013. godine. Odabrani kandidati će biti obavešteni najkasnije 14. Juna.

Regionalna letnja škola će okupiti drugu generaciju od ukupno 60 učesnika. Teme koje će biti obrađene će obuhvatiti diskriminaciju, militarizam i izgradnju mira, razvijanje aktivističkih potencijala mladih aktivista u borbi protiv diskriminacije, ravnopravnost I rodnu diskriminaciju.

Teme će biti obrađivane kroz interaktivne radionice, prezentacije, rad u plenumu i mlaim grupama. Radionice će voditi tim iskusnih trenera iz regiona.

 

Više informacija o Regionalnoj letnjoj školi 2013. možete naći  na: http://stopdiskriminacija.net/new/en/activities/summer-school.html

 

PRIJAVI SE!

Pozivno pismo, Info paket i Prijavni formular: www.stopdiskriminacija.net/SummerSchool.zip.

Očekujemo vaše prijave.

 

Kontakt za Srbiju:

Edukativni centar – Kruševac

Marija Maksimović

Tel. 037 3502644

Email  office@ec.org.rs