Home [treninzi] “POKRENI MEHANIZAM!” – Prijava za učešće

“POKRENI MEHANIZAM!” – Prijava za učešće

53
0

Bečejsko udruženje mladih poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorija opština Bečej, Temerin, Žabalj, Srbobran, Novi Bečej, Ada, Senta, Bačka Topola i Mali Iđoš, koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine o društvenom aktivizmu, javnom nastupu i medijima, da se uključe u društvo i informišu javnost o dešavanjima koja interesuju mlade, da učestvuju u Programu za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih “POKRENI MEHANIZAM!”

GLAVNI CILJ projekta “Pokreni mehanizam!” je vršnjačko informisanje mladih o aktuelnim omladinskim temama kroz višedimenzionalni i multidisciplinarni pristup. Nakon uspešno završene obuke za omladinske lidere i aktivnu participaciju u zajednici koja će biti upotpunjena radionicama dikcije, pisanja sinopsisa, montaže, žanrova, rubrika, dizajna i rada na terenu, učesnici će samostalno uređivati stranicu u novinama “Bečejski dani”, internet portal “MojBecej.rs” i realizovati omladinsku radio emisiju na Radiju “Active”.

KRITERIJUMI:
Starost do 30 godina;
Motivacija za aktivno učešće u obuci i rad u medijima;
Mogućnost pohađanja programa u celosti;

UČEŠĆE na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal, ishrana i putni troškovi, koje pokriva organizator. Moduli obuka će se organizovati subotom i nedeljom tokom prva četiri vikenda juna meseca.

PRIJAVLJIVANJE traje do 30. maja 2012. godine, a rezulatati konkursa će biti objavljeni 31. maja 2013. godine.

Prijavni formular

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 8 do 14h u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, ulica Glavna 47, Bečej.
Kontakt osoba: Aleksandar Đekić, koordinator projekta, tel: 063/544-321 ili putem maila: office@bum-becej.org

Projekat “Pokreni mehanizam!” realizuje Bečejsko udruženje mladih u okviru svog Programa za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih, a finansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu u okviru konkursa za realizaciju Akcionog plana politike za mlade za 2013. godinu.