Home [konkursi] KONKURS za nove clanove/ice Unije srednjoskolca Srbije tima za Beograd

KONKURS za nove clanove/ice Unije srednjoskolca Srbije tima za Beograd

89
0

Šta je to Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS)?

Unija srednjoškolaca Srbije je jedna od najvećih nacionalnih omladinskih organizacija u zemlji i broji preko 100 učeničkih parlamenata iz škola širom Srbije. UNSS je organizacija učenika i učenica srednjih škola, nastala u decembru 2003. godine, sa ciljem da reprezentuje i zastupa srednjoškolce na nacionalnom i evropskom nivou. UNSS je punopravna članica OBESSU-a (Organising Bureau of European School Student Unions), evropske krovne organizacije koja okuplja 25 nacionalnih srednjoškolskih unija iz cele Evrope.

Šta je to UNSS tim za Beograd?

UNSS tim za Beograd predstavlja telo UNSS-a koje čini petoro srednjoškolaca i srednjoškolki sa teritorije grada Beograda, a koji usko sarađuje sa Upravnim odborom, Lokalnim koordinatorima i koordinatorkama, i sa PR timom UNSS-a.

Šta vi stičete članstvom u UNSS timu za Beograd?

Članovi i članice ovog tima će imati priliku da, između ostalog, osmišljavaju i realizuju sopstvene projekte, ali će biti zaduženi i za saradnju sa beogradskim školama kao i za implementaciju nacionalnih projekata u svom gradu. Neke od aktivnosti, na kojima će raditi, jesu: organizacija konferencija, sastanaka i seminara UNSS-a. Tako da će, u svakom slučaju, članovi i članice UNSS tima za Beograd imati priliku da se druže, zabave, putuju, učestvuju na međunarodnim seminarima, da upoznaju zanimljive ljude, nauče nešto novo i doprinesu razvoju boljeg obrazovanja i slobodnog vremena srednjoškolaca i srednjoškolki.

Ko može biti član/ica UNSS tima za Beograd?

Članovi i članice UNSS tima za Beograd mogu biti svi proaktivni, kreativni mladi sa idejom, koji žive na teritoriji grada Beograda, a koji su motivisani da preuzmu inicijativu.

Kako se prijaviti?

Da biste se prijavili, potrebno je da popunite PRIJAVU za člana/icu UNSS tima za Beograd. Rok za podnošenje prijave je 07.06.2013. do 23:59h. U periodu od 07.06.2013. do 10.06.2013. godine možete očekivati poziv na intervju, a rezultati konkursa će biti objavljeni do 14.06.2013. godine.

Neblagovremene i nepotpune prijave nećemo uzeti u razmatranje.

Ohrabrujemo vas da se prijavite za članstvo u UNSS timu za Beograd, postanete deo UNSS tima i radite zajedno sa nama na poboljšavanju položaja srednjoškolaca i srednjoškolki u Srbiji! Obećavamo vam mnogo rada, ali i zabave, i druženja. Ako imate entuzijazma i viziju jedne bolje škole i obrazovnog sistema, NE OKLEVAJTE  – PRIJAVITE SE!

U slučaju da imate neku nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte na uo@srednjoskolci.org.rs.