Home [akcija] CSR Forum

CSR Forum

45
0

Suočeni sa ubrzanom degradacijom životne sredine i eksploatacijom prirodnog bogatstva AIESEC kancelarija Singidunum je odlučila da promeni nešto na tom polju i organizuje projekat CSR Forum.

Aktivno učešće mladih u stvaranju zdrave i nezagađene životne sredine primaran je cilj. Ulaganje u ekološku edukaciju mladih dovodi do toga da svi oni poštuju, razumeju i štite svoju životnu sredinu i prirodna bogatstva.

Problem sve veće zagađenosti gradova i prirode predstavlja pretnju na koju želimo da ukažemo, a koja se tiče, kako zajednice u celini, tako i svakog pojedinca. Učešćem na ovoj konferenciji imaćete mogućnost da prisustvujete predavanjima o društveno-odgovornom poslovanju vodećih kompanija na srpskom, ali i inostranom tržištu, kao i da prisustvujete CSR danu.

Ukoliko se održivi razvoj ignoriše u poslovnoj sredini, onda sve akcije koje se svode pod pojmom „korporativna društvena odgovornost“ gube svoj smisao i suštinu i postaju nešto sasvim drugo. Stoga ćete na samoj konferenciji saznati nešto više o aktivizmu kao osnovi boljeg drustva, kao i o mnogim drugim temama. Ecoist, Erste banka, Samsung i članovi AIESEC kancelarije Singidunum će se potruditi da vam pruže aktuelne informacije, korisne savete i konkretna rešenja za probleme u oblasti CSR-a.

Aplikacije i informacije na http://www.prijavise.org.rs

Vidimo se 29. marta u Domu omladine Beograda u 11.30h.