Home [treninzi] Škola video novinarstva

Škola video novinarstva

48
0

Udruženje novinara Srbije upisuje treću generaciju polaznika Škole video novinarstva. Škola video novinarstva je jedinstven program praktične i teorijske obuke za samostalnu produkciju televizijskih i video programa, a namenjena je svima koji žele da steknu i usavrše veštine i znanja neophodna za posao u televizijskoj, produkciji video i multimedijalnih sadržaja.

Program Škole video novinarstva obuhvata osnove TV novinarstva, snimanje, montažu, praktične vežbe i izradu završnog autorskog priloga. Škola traje dva i po meseca. Nastavnim planom je predviđeno 90 školskih časova teoretske nastave i praktičnih vežbi. Nastava je vikendom u Udruženju novinara Srbije u Beogradu.

Polaznicima je obezbeđena savremena oprema za snimanje i video produkciju. Nastava se izvodi u malim grupama, sa naglaskom na praktičnu primenu stečenih znanja. Predavači su ugledni medijski stručnjaci, sa bogatim profesionalnim i pedagoškim iskustvom. Obuka je prilagođena početnicima, kao i onima koji već imaju profesionalno iskustvo.

Nastava će početi krajem marta, po formiranju grupe.

Za više informacija pročitaje ovde ili kontaktirajte koordinatora Škole Nebojšu Kneževića na broj telefona 064/15-64-150, ili e- mail adresu: videonovinar@uns.org.rs.