Home [konkursi] IDO TRAŽI STAŽISTE!

IDO TRAŽI STAŽISTE!

45
0

INICIJATIVA ZA DRUŠTVENU ODGOVORNOST POZIVA ZAINTERESOVANE STUDENTE I POSTDIPLOMCE DA SE PRIKLJUČE NJIHOVOM TIMU na poziciji – STAŽISTA


 

Tražimo mlade ljude koji imaju jaku želju za razvojem i usavršavanjem. Zainteresovani treba da pokažu odlične komunikacione veštine, otvorenost za učenje i primenu naučenog, izuzetnu fleksibilnost i samostalnost u radu, inicijativu, odgovornost i posvećenost poslu.

Pozivamo vas da se prijavite:

–       Ako ste starosti između 18 i 25 godina

–       Ako ste student ili ste nedavno diplomirali na Fakultetu za kulturu i medije Megatrend Univerziteta, Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum, Fakultetu političkih nauka – novinarsko-komunikološko odeljenje Univerziteta u Beogradu. Ohrabrujemo i studente i diplomce ostalih fakulteta društvenih usmerenja da se prijave, ukoliko sebe vide na ovoj poziciji.

–       Ako do sada niste bili u stalnom radnom odnosu

–       Ako posedujete znanje engleskog jezika

–       Ako ste elektronski pismeni

Nudimo vam:

–       Mogućnost da steknete radno iskustvo i kontakte korisne za vašu buduću profesiju

–       Šansu da naučite nešto novo u dinamičnom radnom okruženju

–       Mogućnost da usavršite svoje veštine i znanja

 

Detalji i logistika

–       Poželjno je znanje iz pisanja kratkih vesti, on-line komunikacija, marketinga, novinarstva

–       Na konkurs se mogu prijaviti samo kandidati koji do sada nisu bili u stalnom radnom odnosu

–       Praksa nije plaćena

–       Praksa se odvija u Beogradu, a Inicijativa za društvenu odgovornost neće pokrivati putne troškove kandidata

–       Kandidati koji budu primljeni proći će intenzivnu obuku

–       Praksa se sastoji u uređivanju newsletter-a, odabiru medijskih objava, press clipping-u, uređivanju veb sajt-a, on-line komunikaciji (Twitter, YouTube, Vimeo, Facebook), pisanju članaka, pravljenju reportaža,      intervjua i fotografija iz oblasti građanskog aktivizma, građansko-političkih, socio-ekonomskih, kulturoloških i ekoloških tema.

–       Sve pozicije podrazumevaju rad od kuće ili na terenu, 10 sati nedeljno tokom 5 meseci, uz mogućnost produženja.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem CV-ja na srpskom jeziku i motivacionog pisma (do 500 reči) na konkurs@ido.rs do 17. marta u 23h.

Ukoliko imate preporuku profesora ili primerak nekog vašeg dosadašnjeg rada (to može biti istraživački tekst, video materijal i svaka druga novinarska forma), pošaljite nam, jer vam to može dati prednost u odnosu na ostale kandidate.

Samo kandidati koji prođu prvi krug selekcije biće pozvani na intervju.

Inicijativa za društvenu odgovornost će se prilikom selekcije kandidata voditi politikom jednakih mogućnosti za sve bez obzira na pol, etničku ili nacionalnu pripadnost, veroispovest, religiju, seksualno opredeljenje ili neko drugo lično svojstvo.

Inicijativa za društvenu odgovornost je nevladina i nestranačka organizacija,  a više o našem radu, realizovanim i planiranim projektima pogledajte na sajtu www.ido.rs ili facebook stranici http://www.facebook.com/nvoidors

Za sve dodatne informacije o ovom konkursu i radu Inicijative za društvenu odgovornost možete se obratiti na e-mail adresu  konkurs@ido.rs ili telefonom na 069/3438220