Home [treninzi] Poziv za učešće na treningu za upravljanje projektima u okviru programa „Mladi...

Poziv za učešće na treningu za upravljanje projektima u okviru programa „Mladi u akciji“ EU

53
0
  • Da li je tvoja organizacija, opština ili kancelarija za mlade dobila sredstva iz Programa Mladi u akciji (MuA) EU?
  • Da li je tvoja organizacija, opština, kancelarija za mlade aplicirala u nekom od rokova u 2011-12-13-oj u Brisel za sredstva u okviru Programa MuA EU?
  • Da li je tvoja organizacija u procesu pisanja projekta za Program Mladi u akciji EU?
  • Da li ti je potrebno više informacija o specifičnostima implementacije projekta finansiranog od strane Programa MuA EU i više znanja o tome kako realizovati međunarodni omladinski projekat?
  • Da li je tvoja organizacija/institucija imala i ima poteškoće u pripremi i realizaciji međunarodnih omladinskih projekata finansiranih od strane Programa MuA EU?

Ukoliko je odgovor na jedno od gore navedenih pitanja «Da», pozivamo te da se prijaviš na sledeći trening!
Grupa „Hajde da…“ kao zvanično imenovana kontakt tačka za Program Evropske unije „Mladi u akciji u saradnji sa partnerskim organizacijama u promociji MuA programa BalkanIDEA iz Novog Sada i Edukativni centar iz Kruševca pozivaju organizacije, opštine i kancelarije za mlade iz Srbije da se prijave za Trening za upravljanje projektima u okviru programa „Mladi u akciji„ EU. servis (više informacija o Programu Mladi u akciji možete pronaći na www.mladiuakciji.rs ).

Dvodnevni intenzivni trening za organizacije/opštine/KzM iz Srbije je kreiran sa ciljem razvoja stavova, veština i znanja za upravljanje projektima u međunarodnom i interkulturalnom ambijentu. Trening će se održati u Beogradu, od 21-22. marta, 2013 i biće mesto na kome će predstavnici organizacija/opština/KzM moći da usavrše veštine i znanja učesnika/ca da vode i upravljanju omladinskim projektima u međunarodnom i interkulturalnom ambijentu,            da saznaju metode efektivne komunikacije sa međunarodnim partnerima i da delimično razreše nejasne i specifičnih oblasti u vođenju projekata u okviru programa Mladi u akciji.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite prijavni formular i da ga pošaljete na adresu: hajdeda@mladiuakciji.rs, najkasnije do 13. marta 2013. do 14.00h. Napominjemo da se od svih učesnika očekuje prisustvo na svim radionicama. Ukoliko niste u prilici da prisustvujete svim radionicama i svim trening danima, nemojte se ni prijavljivati. Broj mesta je ograničen.
Trening se održava uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 

Prijavni formular za Trening za upravljanje projektima, 21-22. Mart, 2013