Home [njuz] Prvi dugometražni igrani poslovno-obrazovni film u regionu – “Poslovno ponašanje”

Prvi dugometražni igrani poslovno-obrazovni film u regionu – “Poslovno ponašanje”

49
0

 

Pred vama je prvi dan na poslu? Imate tremu, ne znate kako da se obučete, ponašate, obraćate novim kolegama… Pogledajte video i sve će vam biti jasnije. U produkciji Merit Plan CePOF, snimljen je prvi dugometražni igrani poslovno-obrazovni film u regionu – “Poslovno ponašanje”.  Film “Poslovno ponašanje” predstavlja odličnu priliku za mnoge da besplatno nauče kako da efikasno komuniciraju sa klijentima i kolegama, pišu poslovna pisma, ugovore i fakture, održavaju prezentacije, organizuju sastanke… 

Mladi, ali i svi ostali, zahvaljujući ovom filmu mogu da razviju i unaprede svoje poslovne veštine, kao i da steknu znanje koje će im biti neophodno u raznim poslovnim situacijama. 

Prema rečima direktora Merit Plan CePOF-a Vladimira Vučetića, poslovno-obrazovni filmovi trenutno predstavljaju pravi hit u svetu, a realizacijom prvog takvog filma u Srbiji ovaj trend se prenosi i na naše prostore. 

Planirano je da se napravi još 12 edukativnih filmova sa ciljem podizanje nivoa poslovne kulture i poslovnih veština šire populacije. 

Ideja je da edukativni filmovi budu besplatni za mlade, nezaposlene, one koji prvi put ulaze u svet biznisa, ali i one koji rade u firmama koje ne ulažu u kontinuiranu edukaciju zaposlenih. 

Suština poslovno-obrazovnih filomova jeste da se omogući ljudima da sa bilo kog mesta, u društvu ili sami, u terminu koji njima odgovora, edukuju sebe iz različitih oblasti. Ako je pred vama prvi dan na poslu, a ne znate kako da se obučete, ponašate, obraćate kolegama, pogledajte video.

{youtube}fezpVTzJzg4{/youtube}