Home [akcija] ŽIVOT BEZ GRANICA

ŽIVOT BEZ GRANICA

39
0

 

U Domu Omladine, kao vid saradnje sa AIESEC kancelarijom na univerzitetu Singidunum, u prostorijama Američkog kutka, održana je predstava “Lepotica i Zver “, u kojoj su učestvovali učenici XV beogradske gimnazije. Kao i uvek učesnici projekta ’’Život bez granica’’, su omogućili da se među mnogobrojnom publikom nađu i deca bez roditeljskog staranja iz doma „Moše Pijade“.

Svi smo kao mali gledali crtani “Lepotica i Zver” tako da je deci radnja predstave bila poznata. Tokom sat vremena, koliko je trajala predstava, glumci-amateri su držali pažnju čak i najmlađe dece u publici.

Nakon završetka predstave po reakciji dece i osmehu na licu mogli smo da zaključimo da su uživali. Neka deca su poželela da u narednom periodu pogledaju još neku predstavu, a neki od njih se već vide u svetu glume.

Članovi organizacije AIESEC i projekta ’’Život bez granica’’ koji se bavi problemom socijalne inkluzije dece bez roditeljskog staranja su se ponovo potrudili da decu skoncentrišu na nešto lepo, a predstave to zaista jesu.

AIESEC je najveća medjunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale. Prisustvom na preko 2.400 Univerziteta u 113 zemalja sa preko 80 hiljada članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

Fokusirajuci se na razvoj liderstva, AIESEC organizuje mnoštvo konferencija, pruža mogu

nosti za stručnu praksu u inostranstvu globalnog programa razmene. AIESEC ima inovativan pristup razvijanju mladih ljudi fokusirajući se na izgradnju ličnih mreža i istražujući njihovo usmerenje i ambicije za budućnost.