Home [akcija] Sa državom na TI!

Sa državom na TI!

44
0

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da pokrećemo novi projekat namenjen mladima Beograda – “Sa državom na TI!”. Učestvovanjem u projektu mladi će imati priliku da kroz brojne programe bolje upoznaju državne institucije, njihovu umetničku i istorijsku vrednost, način rada, kao i proces donošenja odluka u Republici Srbiji.

“Dan otvorenih vrata” je prvi program koji ćemo organizovati, u saradnji sa Grupom za edukaciju Narodne skupštine Republike Srbije, u četvrtak, 31. januara 2013. godine, sa početkom u 15:30h. Ovaj program je prvenstveno namenjen građankama i građanima koji žele da se bliže upoznaju sa istorijatom i umetničkim vrednostima zdanja Doma Narodne skupštine. Trajaće sat vremena.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu se prijaviti svi zainteresovani koji imaju od 15 do 30 godina, tako što će popunjen prijavni formular (koji se nalazi u prilogu) poslati na e-mail adresu sadrzavomnati@beograd.gov.rs, najkasnije do nedelje, 27. januara 2013. godine zbog bezbednosne provere. Prvih 40 prijava će biti prihvaćene, a ostale će biti sačuvane u bazi za prvi naredni termin održavanja programa. Svi prijavljeni kandidati biće u najkraćem roku obavešteni o prijemu i ishodu prijave.

Molimo zainteresovane da pre prijavljivanja provere da li su u mogućnosti da u navedenom terminu prisustvuju programu i da obrate pažnju da nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Prijavni formular

* Za sve dalje informacije o programu “Dan otvorenih vrata” i celokupnom projektu “Sa državom na TI!” možete se obratiti na e-mail adresu sadrzavomnati@beograd.gov.rs.