Home [konkursi] Konkurs za najbolju priču i aforizam “GLASNO za zdravstvo’’

Konkurs za najbolju priču i aforizam “GLASNO za zdravstvo’’

47
0

 

UG Srbija u pokretu raspisuje konkurs za najbolju priču i najbolji aforizam “GLASNO za zdravstvo!’’ i poziva sve građane da pošalju ličnu priču ili aforizam o svom iskustvu sa zdravstvenim sistemom u Srbiji.

Da bi bila najbolja priča treba da je interesantna i duhovita ili ukoliko je reč o negativnom iskustvu koje nije i ne može biti duhovito, priča treba da sadrži predlog ili konkretno rešenje koje će doprineti promeni i poboljšati zdravstveni sistem u Srbiji.

Čime ste zadovoljni? Čime niste? Šta može da se unapredi?

Budite kreativni!

Napišite i postavite svoju priču ili aforizam na sajtu www. kakavjedoktor.org i pozovite svoje prijatelje da like-uju. Posetioci sajta www.kakavje doktor.org svojim like-ovima izabraće TOP 5 priča i TOP 5 aforizama, od kojih će najbolji u obe kategorije biti nagrađene vrednim poklonima.

Konkursna komisija u sastavu prof. Dr Dragan Delić, predsednik Zdravstvenog saveta Srbije, Bojan Ljubenović, novinar i aforističar i Bojana Marković, ispred Udruženje pacijenata (Plavi krug).

Konkurs je otvoren od 16 do 31.januara, a finalisti će biti proglašeni na Svečanoj dodeli nagrade 5. februara 2013.godine.

Pravila konkursa:

  • Priča ne može biti duža od 500 reči

  • Priča ili aforizam ne smeju da pozivaju na nacionalnu, versku ili seksualnu mržnju i netrpeljivost

  • Priča ili aforizam ne smeju da sadrže uvredljive reči i izraze

  • U priči i aforizmu ne smeju da se iznose lični podaci o akterima, kao ni podaci na osnovu kojih bi se akteri mogli identifikovati

  • Učesnik konkursa može poslati samo jednu priču ili aforizam