Home [stipendije] Konkurs Erste Banke za podršku mladim talentima

Konkurs Erste Banke za podršku mladim talentima

92
0

Kroz „Klub SUPERSTE”, koji je ranio nosio naziv “Klub 27”, Erste Banka je u prethodnih 5 godina podržala 53 talentovanih i kreativnih mladih ljudi, ukupnim fondom nagrada od 5 miliona dinara. Ove godine podržaće još 17, sa ciljem da putem ovog programa afirmiše aktivne, talentovane i kreativne mlade ljude, da im pomogne da dobiju zasluženo javno priznanje za svoj rad i postignute rezultate, kao i da im da podstrek za dalji razvoj i usavršavanje.

Ko može da se prijavi i kako?

Na konkurs za glavne nagrade mogu se prijaviti svi zainteresovani koji imaju od 16 do 27 godina i postižu izuzetne rezultate u oblastima kojima se bave i šire pozitivan uticaj na društvo. Prijavljeni kandidati moći će da dobiju javno priznanje i nagradu u jednoj od tri oblasti: prirodne i tehničke nauke, umetnost, društvene i humanističke nauke.

Specijalno priznanje „Ljubiša Rajić” se dodeljuje za društveni aktivizam i predstavlja zasebnu kategoriju. Za ovo priznanje mogu da se prijave pokretači i aktivni učesnici u građanskim inicijativama koje promovišu kreativnost, toleranciju i kulturu i svojim društvenim angažovanjem doprinose pozitivnim promenama u svojoj zajednici, a ove godine dodeljuje se prvi put.

Kandidati mogu da se prijave u samo jednoj od pomenutih kategorija, najkasnije do 31. januara 2013. godine, popunjavanjem prijavnog formulara na zvaničnoj Internet stranici projekta.

Detaljne propozicije konkursa nalaze se na istoj stranici, a u slučaju dodatnih pitanja preko nje možete i kontaktirati organizatore.