Home [treninzi] Projekat AGROBIZNIS Moja zemlja. Moje znanje. Moja šansa.

Projekat AGROBIZNIS Moja zemlja. Moje znanje. Moja šansa.

80
0

Studentska organizacija AIESEC i ove godine organizuje projekat “Agrobiznis” koji se održava u periodu od 05. do 23. novembra u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu.

 

Cilj projekta je da se mladi, pre svega studenti Ekonomskog i Poljoprivrednog fakulteta zainteresuju za poljoprivredu. Na ovaj način bi se podigao nivo svesti o značaju i potencijalu poljoprivrede u Srbiji.

U okviru projekta „Agrobiznis“ kompanija Victoria Group ad, partner projekta, 23. Novembra na Ekonomskom fakultetu će održati Company Open Door tokom kojeg će upoznati studente sa svojim poslovanjem i pružiti mogućnost mladim i obrazovanim ljudima da im ostave svoju biografiju. Victoria Group ad je jedna od vodećih agro industrijskih kompanija u Srbiji i regionu, sa jasnim, strateškim pristupom poljoprivredi i hrabrošću da svoje ideje i vizije pretoči u realnost i boljitak za sebe, poslovne partnere i društvo u celini.

Sa više od 86000 članova na 2400 univerziteta, AIESEC je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale i time naprave pozitivnu promenu u svom okruženju i društvu.

Više informacija i prijave za projekat možete naći na

www.ns.aiesec.org.rs