Home [akcija] Zajednica mladih pisaca – sajt posvećen umrežavanju mladih pisaca i ljubitelja književnosti

Zajednica mladih pisaca – sajt posvećen umrežavanju mladih pisaca i ljubitelja književnosti

151
0

Članovi Obrenovačkog omladinskog književnog kluba su uz podršku Kancelarije za mlade Uprave GO Obrenovac pokrenuli inicijativu umrežavanja mladih pisaca iz Srbije i regiona putem sajta Zajednica pisaca (zajednicapisaca.com).

U cilju promovisanja mladih autora i njihovih tekstova (poetskih, proznih tekstova, kritika iz oblasti književnosti, pozorišta, filma), pozivaju se svi ljubitelji književnosti da posete sajt i svojim komentarima, kritikama i sugestijama, doprinesu daljem razvoju stilova mladih ljudi.

Zainteresovani autori starosti do 30 godina koji žele da se učlane u Zajednicu mladih pisaca i upoznaju se sa literarnim radovima svojih vršnjaka a ujedno predstave i svoje, mogu poslati svoje tekstove potpisane imenom, prezimenom i godinom rođenja na mejl adresu: zajednicamladihpisaca@yahoo.com .

Sajt je otvoren kako za afirmisane mlade pisce, tako i za one koji žele, a nisu imali priike da ranije predstave svoje tekstove širem čitalačkom krugu.

Članove zajednice u budućnosti očekuje rad na neformalnom elektronskom časopisu o kulturi i mladima, „Prava Reč“, kao i brojni književni susreti, konkursi i objavljivanja radova u zbornicima.