Home [konkursi] Konkurs na temu: “Moje viđenje budućnosti”

Konkurs na temu: “Moje viđenje budućnosti”

42
0

Beogradski centar za ljudska prava, Edukativni centar (Kruševac), BalkanIdea (Novi Sad) i Centar lokalne demokratije (Niš) vas pozivaju da učestvujete u konkursu na temu:

 

“Moje viđenje budućnosti”

Inovativno, maštovito, kreativno, kritički i duhovito prenesite poruku javnosti o vašoj budućnosti ali i budućnosti svega što vas zanima i okružuje


Uslovi konkursa:

Pravo učešća imaju svi srednjoškolci sa teritorije Republike Srbije dostavljanjem autorskih radova u formi fotografije, kolaža ili crteža.

Kriterijum odabira:

Glavni kriterijum pri početnom odabiru najboljih radova će biti uspešnost prenošenja poruka koje su prezentovane u radovima, a ne umešnost korišćenja tehnike izrade.

Žiri, koji će činiti Beogradski centar za ljudska prava i druge partnerske organizacije, će odabrati 12 najboljih radova, koji će zatim biti objavljeni na zvaničnoj fejsbuk stranici “Naše sutra”, nakon čega će uslediti glasanje.

Rad koji je dobio najviše “lajkova” na fejsbuku osvojiće prvu nagradu- laptop, dok će se u istoj konkurenciji dodeliti i nagrada žirija- netbuk.

Podaci o konkursu:

Konkurs je otvoren od 10. novembra 2012, a krajnji rok konkursa je 22. novembar 2012. godine u 12h.

Radovi se dostavljaju elektronskim putem na adresu: nasesutra@bgcentar.org.rs

12 najboljih radova će biti predstavljeno na izložbama u Novom Sadu, Kruševcu, Beogradu i Nišu, i objavljeno u kalendaru za 2013. godinu, nastalim kao rezultat ovog kreativnog konkursa.

 

Dodatne informacije:

Za sve dodatne informacije: Nevena Nikolić i Iva Danilović Beogradski centar za ljudska prava, Beogradska 54/3, Beograd, Tel: 011/308 5328 ili na mejl naveden u konkursu.

Konkurs je raspisan u okviru projekta “Naše sutra“ koji finansiji podržava Kancelarija za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije. Na konkursu učestvuju i mladi iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu.

Pokažite vaše ideje javnosti, razvijate takmičarski duh, predstavite svoju zajednicu, motivišite druge da prate vaš rad i osvojite nagradu!